L’equip de Centre Dental Rodeja

Centre Dental Rodeja, centre fundat l’any 1955, és la segona generació de dentistes, pioners a Espanya en implantologia i que, durant aquests anys, ens hem consolidat com una de les principals clíniques dentals de la província de Girona.

És així gràcies a l’alta qualitat dels nostres serveis i a l’equip mèdic especialitzat que es manté en continua formació. Aquests factors ens permeten garantir tots i cadascun dels tractaments que realitzem.

A continuació, us presentem els dentistes, auxiliars i higienistes dentals de la nostra clínica dental a Figueres:

 

Dr. Francesc Rodeja

Llicenciat en Medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona, llicenciat en Odontologia, també ha realitzat postgraus de pròtesi i oclusió, de implantologia i de pròtesis estètiques en diverses universitats dels Estats Units. Sense deixar de banda que ha realitzat estades clíniques en centres d’aquest mateix país.

A més a més, ha mantingut formació continuada a múltiples cursos i és membre associat de la Sociedad Española de Prótesis Estomatológica y Estética (SEPES)

 

Dra. Clara Nogueras Corominas

Llicenciada en odontologia per la Universitat de Barcelona i amb un Màster en ortodòncia i ortopèdia dento facial per la UIC, la Dra. Nogueras és la nostra especialista en ortodòncia.

És membre de la Sociedad Española de Ortodoncia (SEDO) i membre acreditada dels sistemes Invisalign. Això ens permet oferir els tipus d’ortodòncia més pioners, entre ells, l’ortodòncia invisible d’Invisalign.

 

Dr. Ernest Rojo Xicart

El Dr. Rojo és llicenciat en Odontologia per la UIC i ha realitzat un màster en Periodòncia i Implants i un màster Universitari en Investigació Clínica i de Materials en Odontologia per la mateixa universitat.

A més a més, és doctorat en Odontologia, també per la UIC i hi exerceix com a professor col·laborador. També és membre de SEPA , SEPES i SCOE.

 

Dra. Iliana Batchvarova

La Dra. Batchvarova és llicenciada en Medicina per la Universitat de Sofia (Bulgaria), també és llicenciada en Odontologia i ha realitzat diversos cursos de formació continuada.

 

Dr. Ezequiel Osquiguil Cattaneo

Llicenciat en odontologia per la Universidad de Buenos Aires (UBA), també ha realitzat un màster en endodòncia per la UIC. El Dr. Osquiguil és l’especialista en endodòncies a la nostra clínica dental a Figueres.

Aquesta és la branca de l’odontologia relacionada amb el diagnòstic i el tractament dels conductes radiculars de la dent.

 

Equip d’auxiliars i higienistes dentals

A Centre Dental Rodeja comptem amb un equip titulat d’auxiliars i higienistes dentals. Elles són les encarregades d’ajudar a l’òptima realització dels tractaments realitzats per tots i cadascun dels doctors.

 

Els nostres professionals altament titulats i qualificats en totes les àrees odontològiques i l’experiència de més de 25 anys, ens fan ser una clínica pionera en rehabilitacions implantològiques i estètiques de la província de Girona.

 

Vols aconseguir un somriure perfecte? Demana cita a Centre Dental Rodeja i t’ajudarem a aconseguir-ho

2018-06-08T11:00:32+00:00

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí. ACEPTAR

Aviso de cookies