Estètica dental 2018-09-20T10:45:48+00:00

Estètica dental

Tenir un bon somriure és sinònim de salut i benestar social

Els nostres doctors i especialistes t’ajudaran qualsevol problema que tinguis.

Podràs pagar el teu tractament amb còmodes terminis!

Demana cita

Accepto la Política de Privacitat.
Accepto l'enviament d'informació / publicitat

Estètica bucal

La boca és la nostra carta de presentació. En somriure comuniquem moltes coses i, per això, és important somriure còmodament, sense complexos. Unes dents blanques, lluminoses i ben alineades ens donaran la confiança per somriure de forma càlida i sincera. Actualment, tenir un bon somriure és sinònim de salut i benestar social. Cada vegada són més els pacients que es preocupen per tenir no només una boca sana, sinó també un bonic somriure.

Blanquejament dental

blanquejamentEl blanquejament dental és una tècnica dental d’eficàcia comprovada que permet tractar les dents fosques, millorant en diversos tons el blanc de les dents. Els resultats són unes dents més blanques i lluminoses. El color d’una dent ve determinat des que naixem per la nostra herència genètica, però hi ha altres factors que hi entren en joc.

Alguns medicaments, el consum de cafè, te, tabac i alguns aliments o, simplement, el pas del temps poden provocar una pèrdua del color natural de les dents.

El blanquejament dental consisteix a eliminar, per mitjà de substàncies químiques, totes aquelles partícules que alteren el color original de l’esmalt. El tractament ha de ser individualitzat per a cada pacient, ja que les causes i la intensitat de l’enfosquiment varien d’una persona a una altra.

A Centre Dental Rodeja disposem de 2 tècniques de blanquejament:

Blanquejament extern:

  • Tractament ambulatori: És un sistema professional que es realitza a casa. Es fan unes fèrules personalitzades en les quals s’aplica el gel blanquejador.
  • Tractament en consulta: És el procediment de blanquejament dental més avançat científicament, en tan sols una cita pot blanquejar espectacularment les seves dents. El professional li aplica el gel blanquejador que mitjançant una làmpada de llum actua conjuntament penetrant en la dent, dissolent les taques i aclarint la decoloració.

Blanquejament intern:

  • Està indicat per aquelles dents que puntualment s’han enfosquit, sigui després d’un tractament de conductes o perquè s’han infectat.

Carilles

carilles-totesLes carilles dentals són unes primíssimes làmines de porcellana (0,3-1 mm. de gruix) fetes a mida per a cada pacient, que s’adhereixen a la dent mitjançant un adhesiu de forma segura, eficaç i duradera. La unió és tan forta que un cop col·locada la careta no es pot retirar si no és trencant-les.

Normalment substitueixen la cara visible de la dent per la qual cosa cal tallar mínimament la cara anterior de la dent per col·locar-les. Es tracta d’una tècnica molt poc invasiva. Aquests tractaments permeten recuperar l’estructura dental perduda i millorar l’estètica del somriure en dents foscos, desgastats, amb taques, torts o tancar espais entre dents.

La porcellana és el material ideal per a la careta, ja que té un alt acabat estètic que s’assimila perfectament a l’esmalt dental i ofereix una gran resistència a la masticació. La seva superfície, llisa i poc porosa, dificulta l’adherència de bacteris.

Masking

Aquest procediment consisteix en l’utilització d’una resina i s’utilitza tant per als propòsits estètics com estructurals. L’odontòleg utilitzarà la resina per esculpir la nova forma desitjada. Mitjançant aquesta tècnica es pot restaurar la part perduda de la dent trencada o bé omplir buits excessius entre les dents (tancament d’espais entre les dents).

Incrustacions

incrustacions-totesQuan la destrucció produïda per la càries és molt gran hi ha l’opció de realitzar una incrustació en lloc d’una obturació convencional. La incrustació és un empastament de porcellana que es es realitza fora de la boca del pacient. El doctor pren una mesura i el protèsic fa un farciment amb el motlle que encaixa perfectament en la dent danyada. L’avantatge és que són de porcellana, el material més estètic i que al seu torn millora les prestacions mecàniques, les quals allarguen la seva durabilitat.

Cirurgia de genives

És el conjunt de tècniques quirúrgiques dirigides a la modificació de la morfologia i arquitectura de la geniva a la recerca de l’harmonia gingival.

CLÍNICA

DOCTORS ESPECIALITZATS 5
HIGIENISTES 2
AUXILIARS DE CLÍNICA 2
BOX 7
SALES D’ESPERA 2
ÀREA DE RADIOLOGIA 1
ÀREA D’ESTERILITZACIÓ 1

  HORARI

Dilluns – Divendres 8:30 – 13:00
15:30 – 19:30

  CLÍNICA

TRUCA
Demana cita

Demana cita

Contacta amb nosaltres i et respondrem qualsevol dubte que tinguis.
Si vols concertar una cita deixa’ns un missatge i et trucarem a l’hora que més et convingui.
Oferim diferents programes de finançament personalitzat.

QUIN DIA I A QUINA HORA ET VA MILLOR PERQUE ET TRUQUEM?

MatíTardaAmbdós
Accepto la Política de Privacitat.
Accepto l'enviament d'informació / publicitat

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí. ACEPTAR

Aviso de cookies